Microsoft XΒΟΧ 360 4GB καινούργιο στο κουτί του



 

strong textΔιαθέσιμη σήμερα, Σχεδιασμένη για το αύριο.

Η νέα κονσόλα Microsoft Xbox 360 Arcade 4GB, είναι σχεδιασμένη σε μαύρο χρώμα με νέο κομψό στύλ και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Kinect Η νέα κονσόλα της Microsoft είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί με το Kinect, το νέο τρόπο να διασκεδάζετε παίζοντας χωρίς να χρησιμοποιείται κανένα χειριστήριο.

Τεχνολογία Kinect Η τεχνολογία Kinect βασίζεται σε ένα περιφερειακό με πολλαπλές κάμερες για την Xbox 360 Arcade 4GB κονσόλα, και σας επιτρέπει να ελέγχετε και να αλληλεπιδράσετε με το Xbox 360 Arcade 4GB χωρίς την ανάγκη να αγγίξετε κανένα χειριστήριο παιχνιδιού αλλά μέσω του φυσικού σας περιβάλλοντος και χρησιμοποιώντας χειρονομίες, προφορικές εντολές ή παρουσιάζονταςαντικείμενα και εικόνες. Το Kinect δεν περιλαμβάνετε στην έκδοση αυτή.

Συνδέσεις & Αποθήκευση H Xbox 360 Arcade 4GB διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11n) για να συνδέεται ταχύτερα και πιο εύκολα με τον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσω του Xbox Live.

Διατίθεται με εσωτερικό αποσπώμενο δίσκο χωρητικότητας 4GB για να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα σας. Συνοδεύετε από ασύρματο μαύρο χειριστήριο Xbox 360 για να μην περιορίζετε τις κινήσεις σας.

Δωρο που δεν άλλάξαμε, είναι στο κουτί του, ούτε καν ανοίχτηκε.

Περιοχή: Γλύφάδα

Τιμή: 150 €
Περιοχή: Αθήνα

 

 

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
Microsoft XΒΟΧ 360 4GB καινούργιο στο κουτί του

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: