Ενοικιαζόμενα studio - Πλύτρα - Μονεμβασιά , Ν. Λακωνίας

PoulaTo: Ενοικιαζόμενα studio - Πλύτρα  - Μονεμβασιά , Ν. Λακωνίας

    Bollas Studios — Πλύτρα Λακωνίας

    Σε απόσταση 50 μόλις μέτρων από την Παχειά Άμμο, την κεντρική παραλία της Πλύτρας και μέσα σε ένα κτήμα δυο περίπου στρεμμάτων, δημιουργήσαμε μια τουριστική μονάδα σύγχρονα εξοπλισμένη έτοιμη να προσφέρει στους ενοίκους της μια ζεστή φιλοξενία με όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για καλές, ξεκούραστες διακοπές.

    Το συγκρότημα αποτελείται από 14 μονόχωρα studios. Κάθε studio μπορεί να φιλοξενήσει από 2-4 άτομα. Περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, ατομικό μπάνιο και δυο βεράντες.

    Το υπνοδωμάτιο έχει, εντοιχισμένη ντουλάπα, ένα διπλό κρεβάτι με κομοδίνο και πορτατίφ, ένα μονό κρεβάτι, ένα σπαστό ντιβάνι, τηλεόραση και τραπεζάκι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο 10 ποδών, ντουλάπια και νεροχύτη, αποροφητήρα, ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος, σκεύη για μαγείρεμα και φαγητό (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, μπρίκια κλπ), βραστήρα, καφετιέρα, τραπέζι και καρέκλες φαγητού. Στο μπάνιο υπάρχει νιπτήρας, λεκάνη, ντουζιέρα και θερμοσίφωνο για ζεστό νερό χειμώνα-καλοκαίρι.

    Οι δυο βεράντες προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Όλα τα studios κλιματίζονται με δικό του κλιματιστικό το καθένα. Στον κήπο υπάρχει κληματαριά για περισσό ίσκιο και κοινόχρηστο μπάρμπεκιου για τους μερακλήδες. Το συγκρότημα διαθέτει και ιδιόκτητο parking για παρκάρισμα των αυτοκινήτων των ενοίκων.

    Επικοινωνία

    Τηλέφωνα: 27320 - 82425 210 - 5024844 6977 - 885083

    Υπεύθυνος: Μπόλλας Μιχάλης

    Web: http://www.bollas.gr


    Βρες εργασία στην Αμερική.
    Τιμή: Η τιμή δεν δηλώθηκε
    Περιοχή: Πελοπόννησος
    Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες

    Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: