Πορτ Μπεμπέ Peg Perego Culla Elite Ιταλίας συνοδευόμενο από τη βάση για Πορτ Μπεμπέ – Peg Perego Bassinet Stand σε άριστη κατάσταση.



 

Πορτ Μπεμπέ Peg Perego Culla Elite Ιταλίας σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο από τη βάση στήριξης του, σε άριστη επίσης κατάσταση, συνολικού κόστους 150,00 + 35,00 = 185,00 ευρώ με αρχικό κόστος 249,00 + 59,00 = 308,00 ευρώ. Ιδανικός συνδυασμός για χρήση στο σπίτι τους πρώτους μήνες , σαν βρεφική κούνια. Πορτ μπεμπέ το οποίο ρυθμίζει ταυτόχρονα την θέση της πλάτης και των ποδιών του μικρού σας, διατηρώντας την καλύτερη δυνατή εργονομική θέση του μωρού, παρέχοντας άνεση και ευεξία είτε είναι ξύπνιο είτε κοιμάται. Χαρακτηριστικά του Πορτ Μπεμπέ: Το μοναδικό σύστημα άνεσης (Comfort System) του Culla Elite ρυθμίζει ταυτόχρονα την θέση της πλάτης και των ποδιών του μικρού σας, διατηρώντας την καλύτερη δυνατή εργονομική θέση του μωρού, παρέχοντας άνεση και ευεξία είτε είναι ξύπνιο είτε κοιμάται. Διαθέτει έξτρα μαλακό στρωματάκι για μεγαλύτερη αίσθηση της αγκαλιάς. Ρυθμίζοντας το σύστημα 4 εποχών της Culla Elite, θα έχετε πάντα το ιδανικό κλίμα μέσα στο port bebe, ζέστη τον χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι. Το χερούλι του port bebe, κομψό με δερμάτινη λεπτομέρεια, Η κουκούλα μπορεί να κατέβει μόνο με το ένα χέρι, ακόμα και όταν κρατάτε το μωρό σας. Χαρείτε τις βόλτες σας κάθε εποχή με τα υφάσματα UPF50+, τα οποία προστατεύουν τα μικρά σας από την ακτινοβολία του Ήλιου. Πολλή ζέστη; ανοίξετε το φερμουάρ στην πλάτη της κουκούλας και βελτιώστε άμεσα τον κλιματισμό μέσα στο πόρτ μπεμπέ Culla Elite. Κατάλληλο για χρήση στο αυτοκίνητο με την ζώνη Kit Auto (ζώνη ασφαλείας 3 σημείων) της Peg-Perego. Το πορτ –μπεμπέ Culla, χρησιμοποιείται και στο σπίτι σαν κρεβατάκι με την πτυσσόμενη βάση Bassinet της Peg-Perego. Σύστημα G-MATIC: σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα τη Culla Elite στο πλαίσιο Peg-Perego της επιλογή σας. Διαθέτει εξωτερικό μοχλό για ρύθμιση της κλίσης της πλάτης και των ποδιών. Προστατευτικό κέλυφος από πολυπροπυλένιο με κομψή υφασμάτινη επένδυση. Ποδόσακο με αντιανεμικό ρεβέρ και αντιανεμική επένδυση. Συνδυάζεται ιδανικά με το νέο Καρότσι Peg Perego New Book Moonstone ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Δυνατότητα ρύθμισης της κυκλοφορίας του αέρα στο εσωτερικό του πόρτ-μπεμπέ ανάλογα με την εποχή. Χρήσιμες πληροφορίες για το Πόρτ Μπεμπέ: Βάρος: 5.3kg Διαστάσεις εξωτερικά: Μ: 84 cm – Π:48 cm – Υ:64 cm Διαστάσεις εσωτερικά: Μ:75 cm – Π:35 cm – Υ:18 cm Port bebe για μωρά έως 10kg. Χαρακτηριστικά της Βάσης του Πορτ Μπεμπέ: Πτυσσόμενη βάση της Peg-Perego για τοποθέτηση του πορτ-μπεμπέ Navetta με το σύστημα ασφαλείας Ganciomatic. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι τους πρώτους μήνες , σαν βρεφική κούνια. Διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα. Το Πορτ μπεμπε κουμπώνει τέλεια πάνω στον ειδικό μηχανισμό της βάσης. Είναι ιδιαίτερα πρακτική για το σπίτι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δίπλα στο κρεβάτι των γονέων. Πτυσσόμενη βάση της Peg-Perego για τοποθέτηση του πορτ-μπεμπέ Navetta με το σύστημα ασφαλείας Ganciomatic. Ενισχυμένο αλουμινένιο πλαίσιο. Το πορτ μπεμπέ κουμπώνει με ασφάλεια.

Τιμή: 185 €
Περιοχή: Μακεδονία

 

 

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
Πορτ Μπεμπέ Peg Perego Culla Elite Ιταλίας συνοδευόμενο από τη βάση για Πορτ Μπεμπέ – Peg Perego Bassinet Stand σε άριστη κατάσταση.

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: