TOYOTA YARIS '01

Advertisement






Airbag 2, Κλιματισμός(A/C), Ηλεκτρικά παράθυρα, Immobilizer, Κεντρικό κλείδωμα, CD Player, Υδραυλικό τιμόνι, Ζάντες Περιγραφή

ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΣΕΙΣ. 4000 euro ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. !!!!!!!!!!!!! ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

To ιαπωνικό μικρό είναι ευχάριστο και πρακτικό, ενώ την ίδια στιγμή η ποιότητα αλλά και η αξιοπιστία της Toyota του διασφαλίζουν με ευκολία την κορυφή. Εσωτερικά οι επενδύσεις φρεσκάρουν την εικόνα του, ενώ υπάρχει εργονομία στην κεντρική κονσόλα, καθώς και ηχοσύστημα. Οι χώροι στο εσωτερικό ικανοποιούν επιβάτες και αποσκευές, με το συρόμενο πίσω κάθισμα να προσφέρει ιδιαίτερη πρακτικότητα. Η εικόνα φυσικά είναι νεανική, διατηρώντας τον κεντρικά τοποθετημένο πίνακα οργάνων αλλά εφαρμόζοντας πλέον και τα κάθετα τοποθετημένα χειριστήρια της κεντρικής κονσόλας. Οδηγικά το μικρό Toyota έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την άνεση και την ευκολία κίνησης, ειδικά σε αστικές συνθήκες. Έτσι, η ανάρτηση φιλτράρει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του δρόμου, ενώ οι κλίσεις του αμαξώματος σε δρόμο με στροφές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν έντονες, εμπνέοντας ασφάλεια. Η αίσθηση, ωστόσο, που λαμβάνει ο οδηγός τόσο από την θέση οδήγησης, όσο και από την αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης, ικανοποιεί τις όποιες σπορ ανησυχίες του για γρήγορη κίνηση. ---------------- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ απο ΙΔΙΩΤΗ ------------ I DO NOT HAVE POSSIBILITY TAKING POSTDATED CHEQUES. THE CAR IS VERY GOOD IF YOU REALLY INTEREST TO BUY THIS MODEL DO NOT LOSE THIS OCCASION. idiotis ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙA 14671 Τηλ.: 6985129073.

Τιμή: 4000 €
Χιλιόμετρα: 100 km
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Κυβικά: 1000 cc
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Ασημί
Πόρτες: 3
Περιοχή: Αθήνα

Έξτρα Χαρακτηριστικά Αγγελίας

- Ηλεκτρικά Παράθυρα
- Κλιματισμός
- Υδραυλικό Τιμόνι

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
TOYOTA YARIS '01

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: