Nokia x3-02 Touch and Type



 

Η συσκευή αυτή είναι αγορασμένη προ 3 μηνών, ελάχιστα χρησιμοποιημένη, μόνο για δοκιμή. Παρέχεται το κουτί του κινητού, ο φορτιστής, εγχειρίδιο στα ελληνικά και το USB καλωδιό του για σύνδεση με Η/Υ. Επίσης διαθέτει εξωτερική μνήμη mini SD 2GB.

Το προσφέρω σε πολύ πιο χαμηλή τιμή από την τιμή που το αγόρασα από γνωστό κατάστημα (αρχική τιμή 170 ευρώ, αναγράφεται στο κουτί της συσκευής), για άμεση πώληση και λόγω οτι είναι χρησιμοποιημένο έστω και ελάχιστα. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε φέρει γρατζουνιές ή χτυπήματα, είναι σαν καινούριο.

Το nokia x3-02 touch and type διαθέτει touch screen αλλά και κανονικά κουμπάκια για να είναι πιο εύκολη η δημιουργία μυνημάτων. Μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω wifi. Επίσης διαθέτει camera 5mp. Είναι πολύ ελαφρύ και λεπτό πράγμα που το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση του με εύκολα μενού και επιλογές. Γενικά ένα δυνατό smart phone που δεν του λείπει τίποτα και σε πολύ καλή τιμή.

Για περισσότερες λεπτομέριες τσεκάρετε τα παρακάτω links :)

http://www.youtube.com/watch?v=E-p9viqnw

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x3-tou ch-and-type/specifications

Μπορώ να αποστείλω σε όλη την Ελλάδα ή να συναντηθώ μαζί με τον αγοραστή εντός Αττικής. Για όποιες ερωτήσεις ή περισσότερες εικόνες του κινητού (μπορώ να τραβήξω με τη φωτογραφική μου αν ζητηθεί) στείλτε μου μύνημα!

Τιμή: 100 €
Περιοχή: Αθήνα

 

 

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
Nokia x3-02 Touch and Type

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: