Κάμερα/Συναγερμός με κάρτα SIM με δυνατότητα καταγραφής φωτογραφιών και βίντεο, και αποστολή φωτογραφιών με MMS στο κινητό σας!



 

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ 145ΕΥΡΩ Η κάμερα URS01 είναι η ιδανική λύση για να ξέρετε ποιός μπαίνει στο σπίτι, στο εξοχικό,στο γραφείο ,αποθήκες, η στο κατάστημα σας όταν εσείς λείπετε. - Διαθέτει ανιχνευτή κίνησης ο οποίος ενεργοποιεί την κάμερα μόλις αντιληφθεί εισβολέα στο χώρο. - Τραβάει βίντεο και φωτογραφίες του χώρου και τις καταγράφει στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης microsd εως και 32gb (δεν περιλαμαβανετε), κάθε φορά που ενεργοποιείται. - Μπορεί να στείλει φωτογραφία στο κινητό σας με MMS όταν μπει κάποιος εισβολέας στο χώρο προστασίας - Μπορείτε να την προγραμματίσετε ώστε να λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (π.χ. μόνο όταν πάτε στην δουλεία σας). - Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, ώστε να λειτουργεί ακόμα και σε διακοπή ρεύματος (εσκεμμένη ή ακούσια). 7-10 ημέρες διάρκεια μπαταρίας - Λειτουργεί ακόμα και αν σας κόψουν την τηλεφωνική γραμμή του σπιτιού ή του γραφείου, ή την παροχή ρεύματος. - Με IR LED για δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο ακόμη και στο σκοτάδι.έως 10 μέτρα σε νυχτερινή λειτουργία - Δεν χρειάζεται σύνδεση Internet, καθώς δεν είναι κάμερα Wi-Fi. - Έχετε τη δυνατότητα να την καλέσετε και να ακούσετε τι γίνεται στο χώρο που είναι εγκατεστημένη απ'όπου και αν βρίσκεστε. - Εύκολος προγραμματισμός μέσω SMS. Η πιο οικονομική λύση χωρίς συνδρομές και πάγια έξοδα (πέραν της κάρτας κινητής τηλεφωνίας). Περιεχόμενα συσκευασίας 1) gsm URS01 camera 2) καλώδιο Usb 3) φορτιστής 4) βάση περιστροφής 5) 3x βήδες για τον τοίχο 6) θήκη μεταφοράς 7) Οδηγίες χρήσεως ΤΗΛ 6983693274

Τιμή: 65 €
Περιοχή: Πελοπόννησος

 

 

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
Κάμερα/Συναγερμός με κάρτα SIM με δυνατότητα καταγραφής φωτογραφιών και βίντεο, και αποστολή φωτογραφιών με MMS στο κινητό σας!

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: