Δέκτης usb wifi 31dbm+12dbi κεραια+Backtrack kit.Για μεγάλες αποστάσεις.Live δοκιμή!



 

Ιδανικό για να συνδέεται με ασύρματα δίκτυα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτει δέκτη μεγάλης ευαισθησίας με τον οποίο καταφέρνει να λαμβάνει ακόμα και τα πιο ασθενή σήματα.

Περιλαμβάνει το στίκ, μια αποσπομενη κεραία 12dbi + μια πιο διακριτική κεραία 6dbi, τους drivers και μια έκδοση του backtrack οπου υποστηρίζει πλήρως το chipset του συγκεκριμένου δέκτη και το προγγραμμα που εχει για να σπαει δικτυα ειναι 100% γραφικό περιβάλλον. Ετσι δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ολόκληρο κατεβατό απο εντολές μία προς μία στην κονσόλα του backtrack. Με 3-4 κλικ ξεκινάει να σπάει το δίκτυο που έχετε επιλέξει μεσα απο την λίστα με τα δίκτυα που βρήκε μεσα στην μεγάλη ακτίνα που εκπέμπει. Επίσης το chipset που έχει κάνει packet injection με πολύ μεγάλο ρυθμό που σημαίνει ταχύτερο σπάσιμο του δικτύου.

H διαφορά του με όλους τους δέκτες του εμπορίου είναι στο ενισχυμένο σήμα που εκπέμπει το οποίο είναι 1500mw (κατασκευη 2011) ενώ το μέγιστο σήμα που εκπέμπουν όλοι οι δεκτές του εμπορίου περιορίζεται στα 100mw. Ως αποτέλεσμα αυτή η ενίσχυση σήματος έχει να βρίσκετε με τον φορητό η σταθερό H/Y πάρα πολλά δίκτυα με μέγιστο σήμα και να συνδέεται με γρήγορες ταχύτητες και σταθερά στην δεκαπλάσια απόσταση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη ασύρματη κάρτα δικτύου.

Manufacturer: Realtek

Chipset: RTL8187L

Standard IEEE: 802.11b/g

Security: 64 /128bit WEP, WAP, WAP2, 802.1 x and 802.11i

Output Power 1500mw 11g: 26dBm (Typical) ’±1 11b: 31dBm (Typical) ’±1

Data Rate: 11g: 54, 48, 36, 24, 18, 12, 9, and 6Mbps 11b: 11, 5.5, 2, and 1Mbps

Sensitivity: 54Mbps: -77dBm 11Mbps: -91dBm 1Mbps: -99dBm

Working Mode: Ad-Hoc or Infrastructure

Operating System Support: windows 2000 / XP / VISTA / WINDOWS 7 / MAC OS / LINUX

Η ποιότητα του και η απόδοση του ειναι πολυ ανώτερη απο τις κινέζικες απομιμήσεις. Αν κάποιος εχει οποιαδήποτε κάρτα που να γράφει οτι ενισχύει κατα πολύ το σύμα ας την φέρει να την συγκρίνουμε για να δει την διαφορά.

Για τους χρήστες των windows 7 υπάρχει μέσα ένα πρόγραμμα που αν το ενεργοποιήσετε μετατρέπει το stick σε High power Repeater. Μπορεί δηλαδή να συνδεθεί σε κάποιο απομακρυσμένο router/hotspot και να αναμεταδίδει το ιντερνετ που θα λαμβάνει σε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση.

Αποσπωμενη κεραια με RP-SMA connector. Δυνατότητα αναβάθμισης κεραίας με άλλη μεγαλύτερης απολαβής για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Υπάρχει το συγκεκριμένο stick και σε Draft-N έκδοση με μετάδοση 150mbps Τιμή 45ευρω σφραγισμένο και αυτό. H διαφορά τους ειναι εκτος απο την ταχυτητα η Draft-n εχει μικροτερο ευρος καλυψης.

makis129@gmail.com

Δειτε εδω live δοκιμη. Σύγκριση του στικ με μια απλή κάρτα δικτυου.

http://www.youtube.com/watch?v=D0wYgi4Fgc0

Είναι ολοκαίνουριο και σφραγισμένο στην ζελατίνα του. Τιμή 45ευρω. Αν κάποιος είναι εκτός Αθηνών- Πειραιά με 3 ευρώ έξοδα αποστολής στέλνω οπουδήποτε.

Τιμή: 45 €
Περιοχή: Αθήνα

 

 

Η αγγελία αυτή είναι στο PoulaTo.gr για περισσότερες από 100 μέρες
Δέκτης usb wifi 31dbm+12dbi κεραια+Backtrack kit.Για μεγάλες αποστάσεις.Live δοκιμή!

Φόρμα Επικοινωνίας Με Πωλητή: